„Depășim prejudecăți” – proiect social Femei cu Idei


11 iunie, 2021

Ce înseamnă să trăiești cu dizabilitate? Este posibil să-ți faci o viață mai bună acasă chiar dacă sunt multe obstacole?

La aceste întrebări a hotărât să răspundă absolventa programului Femei cu Idei Mariana Tîbulac-Ciobanu, care știe din propria experiența cum se depășesc prejudecățile.

Deodată după absolvirea programului, Mariana și-a propus să creeze un podcast despre persoanele cu nevoi speciale. Podcastul “Depășim prejudecăți aduce în prim plan provocările, dar și succesele persoanelor cu dizabilități, contribuind astfel la construirea unei societăți mai incluzive. Un nou episod al Podcastului apare de două ori pe lună, iar la moment Mariana a reușit să facă 9 episoade care captivează prin invitații săi dar și conținutul acestora. 

Problemele abordate de Mariana sunt diverse de la posibilitatea de a-și crea o familie atunci când persoana are o dizabilitate până la teme filosofice precum relația cu Dumnezeu ori interacțiunea ulterioară cu proprii copii. Sperăm că v-am intrigat destul de mult că să vă doriți să accesați blog-ul recent lansat de Mariana depasimprejudecati.com unde puteți asculta povești de viață a oamenilor care în fiecare zi depășesc prejudecăți. 

Apropo, dacă vă place proiectul social al absolventei Femei cu Idei vă invităm să o susțineți pe Mariana și să deveniți patronu podcastului “Depașim prejudecăți” pe patreon.com