Campania #EuVotezPentru


12 octombrie, 2020

#EuVotezPentru.

“Femei cu idei” vine cu o provocare: o campanie online #euvotezpentru. Ne propunem să mobilizăm internauții să posteze o fotografie sau selfie cu o problemă care îi deranjează și să folosească hashtag-ul #euvotezpentru urmat de nominalizarea problemei care trebuie rezolvată la ei în comunitate.

Ba chiar mai mult, cei mai activi o să câștige și un premiu din partea grupului civic.

Pentru a participa, trebuie să urmați câțiva pași:

  1. Faceți un selfie pe fundalul unei probleme, sau locații, sau situații din comunitatea voastră, care vă deranjează cel mai mult. Alternativ, postați o imagine cu care ați dori să semene localitatea sau țara în viitor.
  2. Postați imaginea pe wall-ul dumneavoastră și adăugați hashtag-ul #euvotezpentru cu o frază în care să vă expuneți așteptările de rezolvare a problemei din fotografie (de exemplu: #euvotezpentru o țară cu râuri curate). Puteți expune una sau mai multe doleanțe.
  3. Asigurați-vă că postarea este publică.

La finele campaniei #euvotezpentru, prin tragere la sorți aleatorie, vor fi selectați 3 câștigători(re) care vor primi de la “Femei cu idei” câte un cadou surpriză.

Campania online se va desfășura sub genericul #euvotezpentru în perioada 12-31 octombrie, iar organizatorii își propun să mobilizeze cetățenii țării să vorbească despre problemele care îi afectează în mod direct și despre schimbările pe care le așteaptă de la viitorul președinte.

Grupul civic “Femei cu idei” este un grup civic, neafiliat politic și nu susține nici un partid sau candidat.