Teren de joacă pentru copii din Hulboaca


21 octombrie, 2019

Participanta Programului „Femei cu Idei” ediția I, Ioana Botică, continuă să lucreze împreună cu comunitatea locală la identificarea locului și finanțarea terenului de joacă din satul Hulboaca, comuna Grătiești.

Ea a solicitat TUTUROR candidaților la fotoliul de primar în Grătiești soluțiile la problema locurilor de joacă pentru copiii din sat. Șase  candidați din șapte au răspuns. Broșura cu soluțiile candidaților a fost împărțită la peste 300 de locuitori din satul Hulboaca. După turul doi al alegerilor locale, Ioana speră să fie identificate sursele de finanțare, dar și locul unde va fi amenajat un teren de joacă pentru cei peste 140 de copii care îl așteaptă. Chiar mai mult, oamenii sunt gata să contribuie la amenajarea unui teren de joacă.

Detalii despre ce spun oamenii dar și candidații puteți găsi în acest pliant.

Despre progresul Ioanei și a altor săteni care o susțin o să revenim după alegerile locale. Reamintim că Ioana face parte dintr-un grup civic care vrea să rezolve o problemă locală identificată inclusiv prin chestionarea a 100 de oameni din sat care au spus că-și doresc un teren de joacă pentru copiii săi.